ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΑΤΙ-Ν.ΒΟΥΤΖΑ

Αυτό το Σαββατοκύριακο παραδόθηκαν και οι τελευταίες κούτες σε οικογένεια από την Αθήνα ( μητέρα πρόσφατα χήρα με 5 παιδιά). Έτσι η τελευταία δράση-συνεργασία για το  2018 μεταξύ ΕΟΠΠ και  Έλλήνων Νυρεμβέργης Ερλανκεν Φύρτ έκλεισε με επιτυχία.

Συγκεκριμένα παραδώσαμε σε 8 οικογένειες πυρόπληκτων (στην περιοχή ΜΑΤΙ Νέος Βουτζάς) με μικρά παιδιά, πράγματα κυρίως  είδη ατομικής καθαριότητας,πάνες και άλλα βοηθώντας την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων. To ΔΣ και οι εθελοντές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν για λογαριασμό αυτών των ανθρώπων την αγάπη και το ζήλο των Ελλήνων της διασποράς στη Νυρεμβέργη Ερλαγκεν Φύρτ . Και κυρίως το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός εδραιώνεται μια σημαντική συνεργασία με αμφίδρομους στόχους και σκοπούς που ενώνουν τις προσπάθειες μας με άξονα τον εθελοντισμό και την ανιδιοτέλεια.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχαμε στη υγειονομική κάλυψη του “ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΡΙΑΘΛΟΥ 2018”

Διαβάστε περισσότερα: ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

36ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα μας έδωσε το παρόν  στον Αυθεντικό Μαραθώνιο στη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και της κοινωνίας!!

Διαβάστε περισσότερα: 36ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ενημέρωση απο τη Ψυχοθεραπεύτρια και Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας Κα Χάρις Παρασκευοπούλου σχετικα με "Το Τραύμα του Διασώστη"

Την Κυριακή 18-11-2018 πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Ε.Ο.Π.Π. Ενημέρωση σχετικά με το ψυχικό τραύμα που μπορεί να υποστεί ένας Διασώστης κατά τη διάρκεια που παρέχει Πρώτες Βοηθειες και πώς μπορει να διαχειριστει δύσκολες και σκληρές καταστάσεις! Την τιμή και τη χαρά για αυτή την πολύτιμη ενημέρωση επιμελήθηκε η Κα Χάρις Παρασκευοπούλου Ψυχοθεραπεύτρια και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας! Την ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές της!

5ΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Σημειώθηκε και φέτος με μεγάλη συμμετοχή κ επιτυχία ο 5ος Λαϊκός αγώνας δρόμου Περιστερίου! Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου έδωσε το παρόν της και φέτος μαζί με τους Εθελοντές της! Στόχος μας η παροχή Πρωτων Βοηθειων σε όσους αθλητές μικρους ή μεγάλους  το είχαν ανάγκη! Τιμή μας  που μπορέσαμε και εμείς με το δικό μας τρόπο να προσφέρουμε τη βοήθειά μας!!

Διαβάστε περισσότερα: 5ΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ